HÍRLEVÉL


Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre és garantáltan az elsők között értesítjük újdonságainkról, akcióinkról!

Név:

E-mail cím:
Nyári napközis sport-táborok

Napközis nyári táborok

Napközis nyári táborok alsó tagozatos általános iskolás gyermekek részére egész nyáron!

Nyári napközis táboraink igazán tartalmas elfoglaltágot kínálnak. Szakképzett edzőink, tanítók, anyanyelvi tanárok teszik felejthetetlenné a táborokat a gyermekek számára.
Stúdiónk 2 tornateremmel, és 300nm-es kerttel rendelkezik, a gyermekek számára elkülönített WC, mosdó és zuhanyzóhelyiség áll rendelkezésre. A stúdiótól néhány percre hatalmas, bekerített játszótér van.
A táborokban folytatjuk az iskolákban bevezetett napi testnevelést, sorjátékok, versenyek, labdajátékokon túl koordinációs feladatok, koreografált órák színesítik mindezt.

Minden táborban van egy kirándulós nap, a tematikától függően például: Rex állatsziget, Lepkemúzeum, Maki Játszóház, Lipóti Pékség, Parlament.

Étkezés: a gyerekek meleg ebédet kapnak az Otthon Kisvendéglőben (ez kb 10 perc séta  stúdiótól, nagyon jól főznek:), illetve kapnak tízórait és uzsonnát.

Reggel 7-től nyit a stúdió, szükség esetén meg tudjuk oldani, ha a gyermek 8 előtt érkezik, és természetesen a 4 utáni hazamenetel is megoldható, csak jelezni kell.

 

Sport-angol tábor, 2013. június 17-21. (H-P: 08.00-16.00)

Táborvezető: Jennifer Taylor

 Mi lehetne hasznosabb gyermeke számára, mint egy olyan tábor, ahol kötetlenül, házi feladat és kötelező gyakorlatok helyett játékos formában gyakorolhatja az angolt?
Táborunk a beszédkészség fejlesztésére, az idegen nyelvi kommunikációra helyezi a hangsúlyt, emellett a napi 2 sportfoglalkozás, barkácsolás és játék is részben angolul zajlik.
A táborban rögzülnek az iskolában megtanultak, a beszéd gyakorlás minden gyermeknek a hasznára válik.
Természetesen a gyerekek kapnak segítséget, ha valamit nem értenek.

 

Sport-német tábor, 2013. június 24-28. (H-P: 08.00-16.00)

Táborvezető: Hernádi Orsolya

 A nyári szünetben kitűnő lehetőség a nyelvgyakorlásra a német tábor, mely élmény-centrikus, főleg a beszédkészséget fejlesztő tábor.

 

Zöld béka sport-környezetvédő tábor, 2013. július 1-5. (H-P: 08.00-16.00)

Táborvezető: Hernádi Orsolya

 Már gyermekkorban el kell kezdenünk a környezettudatos nevelést, a Föld védelmét, ennek szellemében zajlik nagyszerű játékokkal, újrapapír készítéssel és más újrahasznosítással gazdag táborunk. Lesz madármegfigyelés, és ellátogatunk a Rex állatmenhelyre is.

 

Egészséges életmód és okos-torna tábor, 2013. július 8-12. (H-P: 08.00-16.00)

Táborvezető: Dr. Csomai Zita, orvos-természetgyógyász, életmód-tanácsadó és terapeuta

 Ebbe a táborba elsősorban a 6-8 éves gyermekeket várjuk, akik most mennek első, második osztályba.
A táborban végzett okos-torna gyakorlatok mindenkinek hasznosak, a tanulási képességeket fejlesztik, segítik a leendő elsősök képességeit, illetve bármilyen elmaradás esetén pedig segítik a felzárkózást. A táborban nem tanulunk, hanem olyan koordinációs, egyensúlyfejlesztő, írás-olvasás segítő, finom-motorikát (finom mozgást) fejlesztő mozgásgyakorlatokat végzünk játékos formában, amik nagyban segítik a tanulási funkciókat.


A táborban a mozgás mellett nagy hangsúlyt kap az egészséges életmód,például a táplálkozás, a folyadék fogyasztás, stb. ezt is játékos formában.
Természetesen itt is kézműveskedünk, elsősorban a finom mozgást fejlesztő tevékenységeket végezzük.

 

Csajos tábor 12-14 éves lányoknak, 2013. augusztus 5-9-ig (H-P: 8.00-16.00)

Táborvezető: Martin Zsuzsanna aromaterapeuta, természetgyógyász
12-14 éves lányokat várunk a különleges és egyedülálló Csajos táborba.
Itt minden olyan dologról szó lesz, ami ezt a korosztályt érdekli, ideértve a bőrápolás, arcápolás kérdéseit, egészségügyi kérdéseket (mint például menzesz problémák) egészen a stílusos megjelenésig, öltözködés, haj. Alkalmakhoz illó megjelenés, viselkedés, kommunikáció. Tiniket érő stresszhatások, ezek hétköznapi kezelése. Sok mozgással színesítve ami tartásjavító, állóképesség növelő. Az egész tábor nagyon jó hangulatú, izgalmas gyakorlatok teszik még színesebbé: kalandozások az aromaterápia, vagy a házi kozmetikumok világában, b arkácsolás, hogyan készíthetünk házilag gyönyörű, egyedi ékszereket.

 

Sport- és barkács tábor, 2013. augusztus 12-16. (H-P: 08.00-16.00)

Táborvezető: Lipták Anikó

A táborban a sok mozgás mellett a gyerekek történelmi tudása is bővül. A tábor témái Szent István király, az államalapítás, az új kenyér ünnepe, az augusztus 20-i ünnep a mai Magyarországon. A gyerekeknek lehetősége lesz Arató-koszorú elkészítésére és látogatást tesznek a Parlamentben és a Lipóti Pékség üzletében is, betekintve a kenyérsütés fortélyaiba. A történelmi események tapasztalati megszerzése mindig sokkal mélyebben rögzül a gyermekek tudástárában, így biztos, hogy az itt hallottakat, tapasztaltakat még évek múlva is élénken fogják visszaidézni a gyerekek.

 

A tábor díja: 17000Ft/fő/hét, testvérek, illetve több hét esetén 10% kedvezményt adunk! A kedvezmények nem összevonhatók!

 

SZÉP-kártyát elfogadunk! (szabadidő)

 

Helyszín: Fit Forma Stúdió,  1042. Bp. Király u. 13. (Újpest központban)

https://mail.google.com/mail/images/cleardot.gif

Jelentkezni 5000Ft előleggel a recepción lehet.

 Turnusonként maximum 20 gyermeket tudunk fogadni, jelentkezési sorrendben. Igény esetén további táborokat indítunk!

Folyamatosan friss információk a Facebook oldalunkon!

 

http://www.facebook.com/pages/Nyári-napközis-sport-táborok/552192464814979

Szeretettel várjuk a gyermekeket!

Dr. Csomai Zita

drcsomai@gmail.com

 

Tábori napirend

8.00.-8.30. Érkezés, szabad játék
8.30.-9.30. Sportfoglalkozás: udvaron: sorjáték, verseny, labdajátékok, (rossz idő esetén bent)
9.30. -10.00. Tízórai
10.00.-10.45. Foglakozások: angol, német, barkács, környezet, egészség
10.45.-11.45. Sportfoglalkozások, séta, játszótér, foci
11.45.-12.45. Ebéd
12.45.-13.30. Meseolvasás, mese-játékok, szerepjátékok
13.30.-14.15. Foglalkozások: angol, német, barkács, környezet, egészség
14.15.-14.45. uzsonna
14.45.-16.00. Játékos sportfoglalkozás, koreografált óra
16.00- hazamenetel

Minden táborban van egy kirándulós nap, a tematikától függően például: Rex állatsziget, Lepkemúzeum, Maki Játszóház, Lipóti Pékség stb.

 

 

Nyári napközis sport-táborok a facebookon is!>>