HÍRLEVÉL


Iratkozzon fel rendszeresen megjelenő hírlevelünkre és garantáltan az elsők között értesítjük újdonságainkról, akcióinkról!

Név:

E-mail cím:
Schüssler-sók és Házipraktikák tanfolyam

Mini homeopátia – Schüssler sók a családban

2013. április 6. szombat, 9.30-16.30.

Vezeti: Kristóffy Tiborné Emma

 

Az egészséges és természetes életmód időszakában, a homeopátia nem véletlenül került előtérbe. Különleges helyet kap, hiszen gyógyszerként használjuk, mégis a kemikáliáktól mentes pirulákat fogyasztjuk, így szervezetünk az ingert kapja meg, az útmutatást arra, hogyan gyógyuljon meg. A Schüssler-sók ezt még inkább test barát módon teszik meg.   A Schüssler-só, nem egy sós ízű valamit jelent, hanem a szöveteink sóit, a nyomelemeket. A gyógyszerek útvesztői helyett 12 ásványi anyagot ajánl felhasználásra. Betegségeink, testünk elváltozásai, sejtszinten indulnak, és a Schüssler-só a korrekciót is sejtszinten kezdi. Vagyis az öngyógyítást a sejtek anyagcseréjének harmonizálásával indítja be.  A tanfolyam, néhány élettani alapfogalom tisztázása után a 12 funkciószer hatékony és biztonságos használatára ad útmutatást, mely bőrgyógyászati és mentális segítséget is nyújt.

 Helyszín: Fit Forma Stúdió, Újpest. 1042. Bp. Király u. 13.

Díja: 12500Ft, mely tartalmaz egy személyre szóló Schüssler tanácsadást.

 

HÁZISZEREK, PRAKTIKÁK AZ EGÉSZSÉGÉRT

FIZIOTERÁPIA OTTHON

2013. április 21. vasárnap, 9.30-16.30.

Vezeti: Kristóffy Tiborné Emma

 

Mikor a fizioterápiáról hallunk, ami egy gyűjtőnév, akkor a kórházi és fürdőkezelésekre gondolunk. A fájdalmaink enyhítésére és sérüléseink rehabilitálására alkalmazott gyógymódokat értjük alatta.   Manapság a wellness korszakát éljük. A pihenés, a lazítás és nem utolsó sorban a megelőzés és a szépség megőrzése is része ennek a korszaknak. Vajon eszünkbe jut-e, hogy ezt az otthonunkban is könnyedén megvalósíthatjuk? Szépségünk és egészségünk megőrzésére, a konyhánk, a piaci bevásárlásaink és a fürdőszobánk, egy fitoterápiás és fizioterápiás kánaán. Szervezetünkre és lelkünkre, a rohanó életmód miatt leginkább csak akkor figyelünk már, amikor segítségre szorul. Előzzük meg a problémákat, a betegséget, egyszerűen, otthon! A természeti energiák, a víz, az étel, a levegő, a fény, a mozgás életünk alapjai.  Ezeket, ha tudatosan használjuk, sokat tehetünk önmagunkért! A tanfolyamaink nem csak a praktikákat jelenítik meg, hanem a természetgyógyászat átfogó képét is mutatják, amit akkor is érdemes tanulni, ha az ember " csak" önmaga gyógyítójává akar válni.  

Helyszín: Fit Forma Stúdió, Újpest. 1042. Bp. Király u. 13.

Díja: 12500Ft, mely tartalmaz egy személyre szóló Schüssler tanácsadást.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket.