Személyes tanácsadás

Amikor az EGÉSZségünk felborult, szükség van a nyugati orvostudomány alkalmazására, hiszen a tünetek mihamarabbi megszüntetése a cél. Itt nem szabad leragadni, meg kell keresni a kiváltó okokat. Nem elég csak a tüneteket kezelni, amely legtöbbször nem jelent végleges vagy hosszú távú eredményt.

… és hogy tehetünk igazán egészségünkért? Úgy, hogy vigyázunk rá, és megelőzzük a betegségek, problémák kialakulását.

Tapasztalatom szerint, kevesen igazodnak el annak útvesztőjében, hogy számukra mi az egészséges életmód, és azt hogyan alkalmazzák, hogyan illesszék be mindennapi életükbe.

Tibeti-mongol gyógyászként, természetgyógyászként – fitoterapeutaként, alternatív mozgás- és masszázsterapeutaként – tudlak segíteni abban, hogyan legyél képes megtartani testi-lelki harmóniádat a mindennapokban.

A tanácsadások során személyre szabottan állítjuk össze a javaslatokat – hangsúlyt fektetünk a táplálkozásra, mozgásgyakorlatokra, gyógynövények használatára, masszázs- és egyéb manuálterápiákra. Hogy miért használtam többes számot? Egyszerű. Közösen gondoljuk végig, beszéljük át a lépéseket, együtt „dolgozunk” azon, hogy Te jobban legyél!

A tanácsadás időtartama alkalmanként másfél órát vesz igénybe.

Szeretettel várlak!

Varga Nikoletta