fel-LÉ-legző Tábor

A Fel-LÉ-legző Táborok folyamatosan szerveződnek, évi legalább 2 alkalommal. A tavaszi általában februárban, de mindig az aktuális böjti „szezon” figyelembe vételével kerül megrendezésre, a szeptemberi táborral pedig felkészülünk a téli időszakra.

Külön meghirdetésre évek óta egyik tábor sem kerül, mert hamar betelnek a helyek anélkül is. Természetesen, ha szívesen velünk tartanál, írj és egyeztetjük a részleteket! Szeretettel várlak! <3

 

 

 

Alapvetően egy léböjt táborra invitállak, de ennél idén is sokkal többnek ígérkezik. 🙂 

Bocskai vendégház

Tény, hogy a tábor első néhány napján elhagyjuk a szilárd ételeket és csakis folyadékot fogyasztunk, finom gyógyteákat, hígított bio gazdálkodásból származó gyümölcs- és zöldségleveket, ásványvizet. Az utolsó előtti nap megtörjük a böjtöt és egyszerű, könnyen elérhető és gyorsan elkészíthető ételeket készítünk, hogy segítsük az inspirálódást, így otthon is magabiztos leszel a táplálékok visszavezetésének ideje alatt. Persze mindeközben légzőgyakorlatokat végzünk, és a mozgás és pihenés közötti egyensúly megtalálásával, relaxációval, szaunával, meghívott „meglepetés” segítők közreműködésével, sétákkal, beszélgetésekkel, figyelemgyakorlatokkal tápláljuk, kreatív foglalkozások által töltjük fel a szellemi-lelkierőnket.

Letesszük az eddig cipelt „köveket”. Fellélegezhetünk. Ezért is kapta ezt a nevet a tábor. 🙂

Közösségi helyiség, ahol eszünk-iszunk, beszélgetünk 🙂

Hogy mi történik velünk, bennünk a tábor során?

– Ez alatt a néhány együtt eltöltött nap alatt könnyítünk testünk terhelésén, úgy, hogy az emésztőfelület kiválasztó-felületté válik, jelentős salaktalanítás veszi kezdetét. Megszabadulunk azoktól az anyagoktól, amelyek rontják az anyagcserét, az immunrendszer aktivitását és az egyes szervek kiegyensúlyozott, egészséges működését, blokkolják a sejtek regenerációs folyamatait, vagy azoktól, amelyeket feleslegesen hurcolunk nap mint nap. Képesek leszünk feltölteni szervezetünket fizikailag és lelkileg, enyhíteni vagy akár megszüntetni az olyan „apró” tüneteket, amik rontják közérzetünket, teljesítőképességünket, erőnlétünket.
–  A néhány napos léböjt során szellemileg, lelkileg és testileg is fittebbé válunk.

Ahol a bio levek és a többi finomság készül!

– A böjt nem éhezést jelent! Sokak számára riasztó lehet az elnevezés, ha nem próbálták még, de erről szó sincs és testünk sem gyengül le, a szükséges – sőt még azon túl is! – tápanyagokhoz hozzájut.
– Az utolsó előtti napon törjük meg a böjtöt, és állunk neki „főzőcskézni”, hogy megtapasztalhassátok, hogy könnyen elérhető alapanyagokból gyorsan, minél egyszerűbben, „összeillő” társítással finomat és testünket tápláló ételeket lehet készíteni.
– A mozgás életünk alapja, így minden nap elvégezzük legalább a Civirsh tornát, ami kiváló ízületeket salaktalanító, belső szerveket méregtelenítő és a zsigeri zsírokra ható mozdulatsor.
– Reggelente Shang-gung-gal kezdünk, hogy még inkább beinduljanak a gyógyító folyamatok szervezetünkben, és további segítséget ad az elmélyülésben, a fellélegzésben.
– Lesznek meghívott vendégek is, akik mind a testi, lelki, szellemi jobbulásotok egyaránt szolgálja. A tavalyi két meghívott „fő” előadó, idén már táborlakó is lesz 😉

Szauna, hogy meggyorsítsuk a „méreganyagok” kiürülését

– A relaxáció, meditáció és az aktívabbá váló álmok során megszabadulunk „lelki mérgeinktől”. Az biztos, hogy „mérgelődni” nem marad időnk! 😉
– Elhagyjuk az információáradatot, teret és időt teremtünk a lelki töltekezésre. Erre kiváló helyszín a Debrecen-Bocskaikertben lévő Bocskai vendégház. Nem sokcsillagos wellness-szálloda, de kiváló lehetőséget teremt, hogy vissza-kivonuljunk a hétköznapok forgatagából, elmélkedésre, megnyugváshoz ad teret.
Mivel adott a csodás, békés környezet, így igyekszünk minél több időt a szabadban tölteni, töltekezni.
– Nyilvánvaló számomra, hogy a helyi közösségekkel célszerű felvenni a kapcsolatot, két ok miatt is. Az egyik,  hogy a lehető legrövidebb úton jussanak el hozzánk a bio minősítéssel is rendelkező zöldségek, gyümölcsök. A másik pedig az volt, hogy a térség termelőit támogassuk. Sajnos, az elmúlt években többször csalódnom kellett a helyi közösségekben, így választásom idén is a Tiszakeszin található MondelTanyára esett, ami, ha nem is a táborhely 30km-es vonzáskörében van, de kevesebb, mint egy órányi autóútra. Ők már szállítottak korábbi lé táborokba finomságaikból, mindig a legkiválóbb árukat kaptuk meg. Odafigyelés és a természet iránti Szeretet vezérli őket sok éve. Köszönjük Mondeltanya!

A regenerálódás egyik puha fészke 😉

A tisztulás kívül-belül fontos! 🙂

– 2-3 ágyas szobákban hajtjuk álomra fejünket, dolgozzuk fel az aznapi eseményeket és  készülünk a következő napra. A szobákhoz tartozik fürdőszoba, az ágynemű biztosított.

– Kihasználjuk a szauna csodás áldásait, és ellazulhatunk a jakuzzi habjaiban.

 

A reggeli „kávé” helyszíne is lehet 🙂

(Ez a néhány kép, amelyet feltettem az oldalra, nem adják vissza a hely szépségét. Télen jártam arrafelé, és kültéri képeket nem készítettem, mivel az óriási udvar egy részén még az akkori építkezés nyomait örökíthettem volna meg, ill. meglehetősen kietlennek tűntek a csupasz fák…)

A tábor időpontja: 2020. július 20-24.
Helyszíne: Bocskai Vendégház
Debrecen-Bocskaikert, Debreceni út 39-41.

Részvételi díja: 81000Ft/fő
Korai befizetés esetén (június 22.-ig) 76 000Ft/fő

Jelentkezéshez, illetve/és bővebb információért vedd fel Velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken:
varga.nikoletta@eletmodtanacs.info e-mail címen vagy a +36-70 779-3990 telefonszámon.

Szeretettel várlak!
Niki (Varga Nikoletta)