Turai Petra – Dúla, Online szülésfelkészítés

Turai Petra

Turai Petra

Turai Petra vagyok, férjemmel és két gyermekemmel élek Budapesten.

Szívügyem a várandósság, a szülés/születés körüli időszakban nyújtott támogatás, felkészítés. Jelenleg szülésfelkészítő és szüléskísérő dúlaként kísérek kismamákat, párokat és részmunkaidőben dolgozom a Pagony Könyvkiadónál. A gyerekekkel itthon töltött évek alatt elvégeztem egy egészségügyi és egy természetgyógyász képzést, majd dúlának tanultam, nem vágytam vissza a banki szektorba, ahol korábban dolgoztam.
A dúla lelki, fizikai és informatív támaszt nyújt a kismamának és gyakran a párjának is, a várandósság, a szülés és a gyermekágyas időszak idején. A szülésnél mindezt megszakítás nélküli folyamatos jelenléttel biztosítja, a vajúdás kezdetétől a szülés utáni 2 órás megfigyelés végéig. A dúla nem végez vizsgálatokat, nem helyettesíti az orvost vagy a szülésznőt, nem dönt a kismama helyett. Az egészségügyi személyzet és a kismama közti kommunikáció segítése is sokszor biztosítja a hatékony együttműködést.

Fontos feladatomnak tartom eloszlatni a kismamák aggodalmait, kételyeit. Ha megértik ezen időszak testi és lelki változásait, akkor sokkal könnyebben fogadják a szüléssel járó történéseket.A pozitív szülésélményhez elengedhetetlen a bizalom és a biztonság a szülőszobán. Ezért gondosan kell megválasztani azt a helyet, és azokat a személyeket, akiket olyankor a kismama szívesen tud maga mellett, hisz ez egy életre szóló élmény lesz mindannyiuknak.

A másik szívügyemmel is a kismamák szolgálatában… TudatosPocakos Online Szülésfelkészítés, ahol komplex felvilágosítást kapnak a kismamák szülési körüli szakemberektől egy helyen,  semmi más nem kell hozzá, csak internet hozzáférés. A felkészítés anya- és bababarát szemlélet alapján történik.

A nők tudnak szülni, ha a magukba való hitet erősítjük és biztatjuk őket, akkor a test szépen teszi a dolgát.

Szeretettel: Turai Petra

Weboldal: www.tudatospocakos.hu  vagy a Facebook-on: www.facebook.com/TudatosPocakos
Tel: 06-20-3345-068
Email: info@tudatospocakos.hu